Website laten maken Eindhoven e.o.

Specialist

  • Mart Rijkers

Stay Awake is de WordPress specialist van Eindhoven! Is het tijd om je website in een nieuw ‘jasje’ te steken? Of wil je een professionele, nieuwe website laten maken door een webdesign bureau in Eindhoven? Dan zit je hier goed. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van stijlvolle, snelle en Google-vriendelijke websites!

Professionele website laten maken Eindhoven.

Een website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Wat je dienst of product ook is, een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming. Daarbij geeft de website vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben wij goed nieuws. Wij zorgen er namelijk voor dat een website laten maken Eindhoven geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je volledig, van webdesign tot het maken.

Webdesign, we starten met het ontwerpen van de website.

Momenteel staan er miljoenen professionele websites online, maar jij wilt toch opvallen in het world-wide-web. Om deze reden starten we eerst met het webdesign. Zo weten we zeker dat alle neuzen dezelfde kant op staan, en dat het ontwerp volledig aansluit bij jouw behoeftes, wensen én onderneming.

Responsive website, mobiel vriendelijk en goed vindbaar.

We leven in een digitaal tijdperk, waarbij meer dan 60% van de website bezoekers kijkt via een mobiel apparaat. Tijdens het webdesign en het laten maken van de website houden we er rekening mee dat de website zichzelf aanpast aan de grote van het scherm. Dit werkt conversie verhogend en zorgt voor een goede  gebruikerservaring (UX).

Tijd om een professionele website laten maken Eindhoven en omgeving.

Na oplevering van het webdesign, kijken we samen naar het resultaat. Je bent hartstikke tevreden over de ontwerpen. Als we dat punt hebben bereikt, starten we met het maken van jouw website.

Tijd om aan het werk te gaan en het webdesign levend te maken door middel van codes. Veel cijfertjes, lettertjes en nullen komen er tijdens het bouwen aan te pas. Iedere element uit het webdesign zetten we om naar codetaal (HTML, CSS, LESS & jQuery). Dit alles zonder tussenkomst van drag-and-drop builders of (trage) plugins.

Websites die wij bouwen zijn helemaal volgens de richtlijnen van Google gebouwd. Zo kunnen we de pagina snelheid garanderen en zorgen dat zoekmachines van jouw website houden.

WordPress, hét populairste CMS voor websites.

Een WordPress website laten maken Eindhoven is enorm in trek. Dit komt doordat je alle website teksten, afbeeldingen en video’s eenvoudig kan aanpassen. Helemaal omdat we de website dus ‘custom-made’ bouwen.

Hierdoor is je website niet kapot te krijgen en zorgt dit voor jou als beheerder dat je heel snel alles kan aanpassen. Zelfs als je geen webdeveloper of programmeur bent!

We gaan niet aan de slag met tientallen plugins, maar wij bouwen alles zelf. Zo kunnen we ingewikkelde WordPress modules coderen, die het beheren voor jou een stuk makkelijker maken.

Dit wil zeggen dat je met één druk op de knop, de content over de hele website kan aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefoonnummers, e-mailadressen, maar ook aan vacatures en agenda’s. Kost ons meer tijd met het maken van de website, maar scheelt jou uiteindelijk veel werk.

WordPress website aanpassen, hoe werkt het precies?

We gooien je niet zo maar voor de leeuwen. Na het maken van jouw professionele website, gaan we samen met jou zitten voor de uitleg. We laten je precies zien hoe je de verschillende content het beste kan aanpassen.

Onze websites worden op basis van het webdesign gebouwd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je WordPress menu zelf aan te passen en nieuwe WordPress pagina’s aan te maken. Dit zorgt er voor dat je niet voor iedere aanpassing onze hulp hoeft in te schakelen. Dit scheelt je dus een hoop tijd en kosten voor het aanpassen van jouw website.

Oplevering, de laatste check voordat de website online kan!

Wanneer je tevreden bent met de website die je door ons hebt laten maken, is het tijd voor de laatste check. We lopen samen met jou alles nog één keer door. We controleren de responsive website (desktop, tablet, mobiel) maar ook de verschillende browsers zoals Google Chrome & Firefox.

Werkt alles naar wens? Dan gaat je website online! Tijd voor nieuwe klanten, conversies en vele berichten over het geweldige eindresultaat.

Doen jullie ook iets met Google Analytics & Google Search Console?

Uiteraard! Want dat is in de groei van jouw onderneming de volgende stap natuurlijk. Je wilt weten welke pagina’s van je website vaak bezocht worden en converteren.

Tijdens het opleveren installeren we uiteraard ook Google Analytics 4 en Google Search Console voor je. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe website binnen no-time wordt opgenomen in zoekmachines zoals Google & Bing. Daarbij kan je ook nog eens jouw website bezoekers analyseren. Wel zo handig!

Voldoende inzichten, tijd voor online marketing in de vorm van SEO (Search Engine Optimization) & SEA (Search Engine Advertising)

Dit helpt je onderneming met het vinden van nieuwe klanten. SEO zorgt ervoor dat het aantal website bezoekers flink zal toenemen. Met een zoekwoorden onderzoek kunnen we alle interessante zoekwoorden voor jouw website in kaart brengen.

Op basis van het onderzoek, kunnen we specifieke pagina’s schrijven en aanmaken. Dit alles zorgt ervoor dat jij op de eerste pagina van Google komt. Deze zoekwoorden kunnen we ook gelijk gebruiken voor SEA.

Wil je een professionele, betaalbare website laten maken Eindhoven? Hieronder de meest gestelde vragen.

WordPress website laten maken Eindhoven

De kosten van professionele websites beginnen bij €800,- (excl. 21% BTW). Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we een gerichten prijs opmaken. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s die je wilt laten ontwerpen en hoeveel pagina’s je wilt ontwikkelen.

Een webdesign laten ontwerpen kost minimaal €640 (excl. 21% BTW). Ook hierbij is het aan jou de vraag hoeveel pagina’s je wilt laten ontwerpen. Wil je een one-pager of ga je voor 10 verschillende pagina’s. Wat je keuze ook is, wij maken er iets moois van!

Wij houden rekening met een termijn van 4 tot 8 weken voor het webdesign en laten maken van een website of webshop.

We zijn trots dat we deze mooie merken onze vrienden mogen noemen.