Specialist

  • Stijn de Vaan

Ben jij als ‘influencer’ ook dagelijks in de weer met Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Snapchat, heb je duizenden volgers én hangt je doelgroep aan je (digitale) lippen? Ga dan zo door.

Ben je niet zo’n hippe influencer, en heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen? Lees dan vooral verder, want dan hebben we wat moois voor je!

Laten we jouw content eens flink onder handen nemen. We beheren jouw social media accounts, schudden (leuke) scripts voor je video’s zo uit de mouw én denken ook nog eens na over de gewenste shotlist.

Onze diensten

01 Social Media Beheer

‘Ach, ik plaats zometeen wel iets!’ Althans, dat is wat je elke dag tegen jezelf zegt. Maar zeg eens eerlijk, het komt er niet van hè? Bel Stijn nou maar, scheelt je een berg koppijn en dan wordt het ook gelijk goed gedaan!

02 Strategie

Wat werkt er goed op social media, zijn de beste tijden om iets te plaatsen en waar zit mijn doelgroep? Zomaar wat vragen die je telkens bezighouden. Misschien kunnen we er samen naar kijken en ook een (winnende) strategie voor jou uitstippelen?

03 Productie

Ben jij op zoek naar vette video’s en/of toffe foto’s? Ondanks dat we zelf geen foto’s en video’s maken, zijn we wel vaak in de weer met shoots voor het uitwerken van een script of het opmaken van de shotlists. Opnieuw, Stijn is je man hiervoor. Bel maar raak!

We zijn trots dat we deze mooie merken onze vrienden mogen noemen.