We create ideas
that wake u up

Het creëren van een digitaal landschap met uitsluitend aantrekkelijke & gepersonaliseerde content.

Minimaal een 10+

Zelfs een 9 is niet goed genoeg voor ons. Het kan altijd beter!

One-Stop-Shop

Van websites tot social media. Alles onder één dak!

Pro-actief

Je hoeft ons geen 2 keer te bellen, dat doen wij wel bij jou!

Ontzorgen

Blijf jij scherp? Dan regelen wij de rest voor je. Met liefde!

Hi! Nieuwsgierig naar de gezichten achter Stay Awake? Dan zit je goed.

Creative Content Marketeer

Stijn de Vaan

'Ja met mij, met wie?' Oh dat waren de stemmetjes, sorry! Nee geintje, die stemmetjes zitten er gelukkig niet echt. Maar het is nooit rustig in mijn hoofd. Heel de dag komen er ideeën voorbij gedreven, die ik met liefde uitwerk.

'Ja met mij, met wie?' Oh dat waren de stemmetjes, sorry! Nee geintje, die stemmetjes zitten er gelukkig niet echt. Maar het is nooit rustig in mijn hoofd. Heel de dag komen er ideeën voorbij gedreven, die ik met liefde uitwerk.

Teksten, afbeeldingen, animaties, audio, of lunchgerechten? You name it, en ik chef het voor je! Zijn er dingen die ik niet kan maken, dan draag ik ze met liefde over aan mensen die daar wel goed in zijn en zorg ik dat jij alsnog enthousiast bent met het resultaat, beloofd!

In het weekend sta ik met m’n blije kop graag in de keuken of op een podium in een feesttent, festival of kroeg om mensen op te naaien, want daar hou ik van!

Weet je waar ik ook van hou? Goeie grappen, dus drop je beste maar in m’n mail, DM of WhatsApp!

'Mopperhond'

Freddy Fredson

WOEF! Mijn naam is Freddy, Frederik, Fredson of Ferdinand. Ik ben bij Stay Awake de enige die wél de hele dag ligt te slapen.

WOEF! Mijn naam is Freddy, Frederik, Fredson of Ferdinand. Ik ben bij Stay Awake de enige die wél de hele dag ligt te slapen.

Je kan me wakker maken voor een gigantische (tennis)bal of een koekje. Maar niet te veel van die koekjes, want dan laat ik (vieze) scheten door en daar zijn ze op kantoor niet blij mee kan ik je vertellen!

Wil je met me in contact komen? Bekijk dan mijn Instagram!

Growth Hacker

Wesley van Hees

Hi, Wesley hier. De 'codeklopper' van Stay Awake en tevens ook het 'cijfertjeskanon'. Je zou haast zeggen dat ik een gigantische nerd ben (wat ook zo is), maar gelukkig kan ik ook een gesprek voeren.

Hi, Wesley hier. De 'codeklopper' van Stay Awake en tevens ook het 'cijfertjeskanon'. Je zou haast zeggen dat ik een gigantische nerd ben (wat ook zo is), maar gelukkig kan ik ook een gesprek voeren.

Ik leef voor uitdagingen en er gaat niet veel m'n petje te boven. Of het nou gaat om het besparen op advertentiebudget of het 'upscalen' van campagnes, I love it! Hetzelfde geldt voor websites, alleen dan niet van die trage drag-and-drop builders.

Daag jij mij uit en wil je een keer samen sparren? Klik dan hieronder op een van die fantastische icoontjes (welke ik zelf geplaatst heb). Groetjes thuis!

Content Knutselaar

Demi van der Loop

Hallo, mijn naam is Demi! Ik ben dé (Limburgse) stagiaire van Stay Awake, en hou me vooral bezig met het schrijven van vloeiende teksten voor social media, websites en e-mailcampagnes.

Hallo, mijn naam is Demi! Ik ben dé stagiaire van Stay Awake, en hou me vooral bezig met het schrijven van vloeiende teksten voor social media, websites en e-mailcampagnes.

Ik ben geboren in Limburg, en dat is af en toe ook wel te horen aan mijn accent. Je kan me 's nachts wakker maken voor het eten van nacho's. Ben je zelf geen nacho fan? Een goed stuk 'vloaj' gaat er ook altijd wel in.

Wil je meer weten over mijn stageperiode, welke opleiding ik volg of ben je opzoek naar hét recept van overheerlijke nacho's? Ik vertel het je graag!

Ennuhhh..

Hoe wij onze projecten aanvliegen? Dat leggen we je met liefde uit.

1. Strategische sessie

Wat zijn je doelstellingen, KPI’s en USP’s en hoe gaan we deze realiseren? Wij zoeken het (samen met jou) uit, en verwerken dit in een plan van aanpak. Zo weten we altijd hoe we er voor staan, en waar we naar toe werken!

2. Online Marketing Plan

Wie is je doelgroep en wat zijn je doelstellingen voor de komende tijd? Wat zijn je marges en wat mag een ‘conversie’ maximaal kosten aan marketingbudget?  Dit vind je terug in het online marketing plan, welke als rode draad dient tijdens onze samenwerking.

3. Lancering

Nu we weten wat ons te doen staat, gaan we zorgen dat deze doelstellingen ook allemaal behaald worden. Met een unieke aanpak, maken wij ook van jouw project een succes. Of het nu gaat om resultaatgerichte campagnes of een pixel-perfecte website, wij regelen het voor je!

4. Optimaliseren

‘Het kan altijd beter’, dat is ons motto! Haal je positief resultaat? Mooi, dan wordt het nu tijd om écht geld voor jou te gaan verdienen. Door het opzetten van A/B-testen en te optimaliseren op basis van resultaten, kunnen we meer besparen en (nog) betere resultaten behalen.

5. Resultaat

Dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen: ‘Resultaat!’ We begeleiden je van A tot Z, geven je advies waar nodig en steken zelf onze handen uit de mouwen om te gaan voor onze gezamenlijke doelstellingen.

Oh, dit moeten we natuurlijk niet vergeten!

  • We zijn continu op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen.
  • Stilstand = achteruitgang, dus we volgen seminars, cursussen & halen certificaten waar mogelijk!
  • We durven te garanderen dat we je euro’s beter besteden dan de ‘grote blauwe knop’ op Facebook!
  • Creatief dagen we onszelf uit door altijd op zoek te zijn naar nieuwe technieken & proberen we veel uit.
  • Met contactpersonen binnen Facebook & Google zijn er weinig dingen die we niet voor elkaar kunnen krijgen.
  • We ademen online, het is onze hobby, passie én lifestyle. Dat we er ons werk van maken is bijzaak!