Mijn stage bij Stay Awake

Jeetje, waar zal ik eens beginnen. Boodschappen doen, confetti op kantoor stofzuigen, koffie zetten, vervelende klusjes all the time… GEINTJE NATUURLIJK. Toffe stage, toffe stagebegeleiders, veel potentie om jezelf te ontwikkelen én een te leuke kantoor hond. Wat wil je nog meer?!

Er was eens..

Het begon voor mij ooit allemaal met een infographic als sollicitatie met een vleugje vlaai- en nacholiefde. Dat duurde vervolgens niet lang want in 10 minuten werd ik gebeld door Stijn of ik op de koffie wilde komen. Zo gezegd zo gedaan, daar was ik dan. De nieuwe content prinses bij Stay Awake.

Wat heb ik gedaan

Ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met het schrijven van content en het realiseren van grafisch design. Wesley heeft hier en daar geprobeerd mij wat dingen met data aan te smeren zoals advertising & SEO-pagina’s. Hier ben ik mee aan de slag gegaan, al was dat niet voor lange duur.

Als stagiaire bij Stay Awake wordt je erg vrij gelaten in je doen en laten, kan je zelf aangeven op welke vlakken je wilt groeien en kan je deze groei ook toepassen binnen het bedrijf waardoor je geen nutteloze ‘fictieve’ opdrachten aan het verwezenlijken bent. Of het nou SEO-pagina’s, blogs, content, social media trucjes, advertising, campagnes, grafisch design, data of websites bouwen wordt, je gaat er sowieso iets over leren. Dat is allemaal wat we willen toch?

Wat je vooral moet weten over Wesley

Koffie, websites, campagnes, koffie, advertising, had ik al koffie benoemd? De man op kantoor die he-le-maal wild word van cijfertjes en data. Als je meer wilt leren over hoe advertising werkt, hoe je campagnes opzet, hoe je SEO-pagina’s schrijft met de juiste woorden of hoe je websites bouwt ben je hier aan het juiste adres.

Funfact: Mocht je het idee hebben dat Wesley een nerd is, heb je het (deels) mis. Hij kan namelijk als geen ander vloeiende teksten schrijven en met mega vette creatieve ideeën komen.

Wat je zeker ook moet weten over Stijn

KOM OPPPP! Dé content knutselaar, een alleskunner binnen de Adobe programma’s, een grafisch design koning en een klein beetje een whizzkid. Stijn wordt ook wel gezien als de mama beer op kantoor, aangezien hij vaak aandringt dat je gezond moet eten, veel moet bewegen en genoeg moet drinken. Ben dan ook zeker niet verbaasd als je eens in de zoveel tijd een mandarijn naar je hoofd krijgt gegooid, omdat je vitamines binnen moet krijgen.

Funfact: Mocht je een Nintendo Switch hebben met Mario kart, hij is nogal makkelijk in te maken. Dat wil hij zelf alleen nog niet toegeven.

Wat kan je verwachten

Veel gezelligheid, gezamenlijke lunch vanuit the office, op z’n tijd Fred de kantoor hond, sparring partners, brainstorm sessie die je gegarandeerd energie en ideeën opleveren, op z’n tijd een uitje naar de appie, VrijMiBo’s en een ticket tot onbeperkt vragen stellen. Ook wel leuk om te weten is dat Stay Awake het kantoor met Wildschieters deelt. Je deelt het kantoor uiteindelijk met ongeveer 6 anderen. Al met al, een plek waar je je creative ei easy kwijt kunt!

Waarom jij voor Stay Awake moet gaan

Ben jij lekker informeel, niet op je mondje gevallen, kun je hard werken, wil je geen gezeik en kan je prima te werk gaan in een kantoor vol met mannen. Dan is dit je plek.

Nou dat was ‘m dan, mijn stage bij Stay Awake. Ze willen het niet toegeven, maar deze mannen gaan mij uiteraard mega erg missen.